Vestigingen

Dekker Evenementen

Willeskop 103
3421GV Oudewater

T: 0348 - 56 88 37
F: 0348 - 56 41 36
E: info@dekkerevenementen.nl
Contact

Spelregels vlooienmarkten en braderieën

Tijdens onze vlooienmarkten en braderieën gelden een aantal regels die voor alle deelnemers van toepassing zijn.
 1. Roken is verboden op onze binnenvlooienmarkten.
 2. U kunt bij uw aanmelding een voorkeur opgeven. Bij het maken van de plattegrond proberen wij hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Niemand heeft echter recht op een bepaalde standplaats.
 3. Afmelden voor de vlooienmarkt kan kosteloos tot 10 werkdagen voor de markt. Meldt u zich af binnen de 10 werkdagen voor de markt dan berekenen wij 10,00 euro administratiekosten per kraam of grondplaats. Bij afmelden in het weekend van de markt zelf wordt de volledige kraamhuur in rekening gebracht.
 4. Afmelden voor een braderie kan kosteloos tot 8 werkdagen voor de markt. Annuleert u tot 6 werkdagen voor de markt dan kost u dit 25 % van uw factuurbedrag. Tot 2 werkdagen voor de markt 50% van uw factuurbedrag en annuleert u hierna dan bent u uw gehele factuurbedrag kwijt.
 5. Iedereen is verplicht zich te houden aan de voorschriften en/of aanwijzingen van de organisatie.
 6. Per gehuurde kraam op de vlooienmarkt ontvangt u 2 polsbandjes waarmee u toegang heeft tot de hal. Deze moet u dus gedurende de hele vlooienmarkt om uw pols dragen en elke keer bij het binnengaan van de hal ter controle laten zien. Geen polsbandje – geen toegang! Het is mogelijk per kraam 1 extra polsbandje te kopen tegen het gereduceerde tarief van € 2,00. Bij uw aanmelding kunt u deze gelijk aanvragen of op de dag van de markt regelen bij de receptie.
 7. Tijdens de vlooienmarkt mogen er maximaal 3 mensen achter 1 kraam.
 8. Op onze evenementen zijn geen karretjes en stoelen aanwezig, wanneer u deze nodig heeft dient u deze zelf mee te nemen.
 9. Heeft u aangegeven stroom nodig te hebben dan dient u zelf voor voldoende verlengsnoer te zorgen.
 10. Nooduitgangen, looppaden en brandslangen dienen vrijgehouden te worden.
 11. Uiterlijk twee uur na de opening van de laaddeuren tijdens de vlooienmarkt sluiten deze weer.
 12. Tijdens de vlooienmarkt is het is niet toegestaan nieuwe spullen te verkopen, dus geen restpartijtjes, geen zelfgemaakte spullen en geen drank of spijzen.
 13. Het is niet toegestaan oude wapens en porno te verkopen.
 14. Inpakken voor de aangegeven sluitingstijd is niet toegestaan. Ook de laatste bezoekers hebben recht op een volle markt.
 15. Neem uw eigen afval mee en laat uw standplaats schoon achter. Wij zijn geen afvalverwerkingsbedrijf. Mocht er afval op uw kraam blijven staan, zijn wij genoodzaakt om een boete te geven.
 16. Bij problemen op de markt dient u een beroep te doen op onze medewerkers. Geen eigen rechter spelen!
 17. Intimidatie, bedreiging, mishandeling en discriminatie zijn ten strengste verboden. Laten we het leuk houden voor iedereen!
 18. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel, materiële en immateriële schade, verlies of diefstal van eigendommen.
 19. Iedereen die zich niet gedraagt volgens onze reglementen loopt een zeer groot risico naar huis te worden gestuurd, zonder enig recht op terugbetaling van standgeld.

Het uitstallen van uw spullen

Op de vlooienmarkt mag u uw spullen uitstallen op en onder uw kraam en ophangen aan de balken, maar het is niet toegestaan spullen voor de kramen uit te stallen of aan de staanders. Alleen de hoekkramen hebben een meter ruimte naast de kraam en mogen ook spullen ophangen aan de buitenste staander. Grondplaatsen zijn 2 meter diep.

In verband met mogelijke drukte en de aangegeven ruimte van looppaden door de brandweer dient u zich te houden aan deze regels.

Wij wensen u veel succesvolle beurzen toe.

Medewerkers Dekker Evenementen